SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD udkommer 20. august 2020. Du kan være blandt de første, der får fat i bogen. Det giver dig forskellige fordele. Du behøver blot tilmelde dig presales-listen. Så får du besked, når vi går i gang med presales. Du bestemmer selv, om du vil købe til den tid.

✔️ 20% rabat, når du køber bogen i presales

Alle, der køber bogen i presales, får 20% rabat. Normalprisen på bogen er 200 kr. ekskl. forsendelse. Vi giver besked om, hvordan rabatten opnås, når bogen er til salg i presales.

✔️ Vær blandt de første der får fat i bogen

Så snart bogen er trykt og på lager, får du en mail, så du kan købe bogen, inden den kommer i normal handel. Mikael og Eric signerer den bog, du får tilsendt.

✔️ Eksklusivt webinar med Mikael og Eric

Gratis deltagelse i et live webinar, hvor du kan blive klogere på positiv psykologi og stille dine spørgsmål til Mikael og Eric.

✔️ Giv input til os

Du kan påvirke det, vi laver udenom og i forbindelse med bogen og fortælle lidt om, hvordan du bruger positiv psykologi. Giv feedback i vores spørgeskema.

Tilmeld dig presales listen ved at skrive din mail herunder.

Ved at tilmelde dig presales listen, accepterer du vores regler og retningslinjer. Vi sender dig løbende information og inspiration. Du kan altid melde fra igen – nederst i alle mails er et afmeldingslink.