Vi har nu skrevet SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? og arbejder med alt det uden om. Bogen er en guide til positiv psykologi. Den giver dig konkrete redskaber og metoder til at løfte både livsglæde og arbejdsglæde.

SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er lavet som en samtalebog, hvor intervieweren Eric Ziengs afprøver Mikael Kambers pointer og påstande med kritiske spørgsmål – og sørger for, at der er masser af konkrete eksempler.

Svar på spørgeskemaet og vind Mikael Kambers seneste bog

Vi vil gerne vide, hvad der særligt interesserer dig ved positiv psykologi og din holdning til nogle praktiske aspekter vedrørende bogen. Derfor vil vi sætte stor pris på, at du udfylder nedenstående spørgeskema.

Du kan vinde Mikael Kambers seneste bog “3 Gode Ting“. Vi trækker lod blandt alle deltagerne, hvor fem eksemplarer er på højkant. Mikael signerer selvfølgelig bøgerne, og hvis du vinder en af dem, får du den med posten.

3 Gode Ting er bogen du kan vinde, når du udfylder spørgeskemaet om den kommende bog “Sur for en sikkerheds skyld?”.

Giv feedback på allerede skrevne kapitler

Vi har fået direkte feedback på første udkast af kapitler, der allerede er skrevet. Mange tak for hjælpen til alle, der har givet input. Bogen er blevet bedre af det! Hvis du har givet feedback, som vi bruger, kommer dit navn med i bogen som tak.